•  
 • Om Thobo-Carlsen & Partnere A/S

  Velkommen til Thobo-Carlsen & Partnere - en solid, velrenommeret og professionel ejendomsmæglerforretning med speciale i eksklusive boliger.

  En passion for eksklusive boliger
  Hos Thobo-Carlsen & Partnere brænder vi for formidling af boliger som har lidt ekstra at byde på, og vi arbejder passioneret med alle former for eksklusive ejendomme.

  Vores geografiske udgangspunkt er Fyn, og vores kerneforretning er salg af liebhaverboliger i Odenses forskellige attraktive og historiske kvarterer. Herudover formidler vi også spændende boliger på resten af Fyn.

  Fælles for alle boliger, vi tager til salg, er at de har en attraktiv beliggenhed - og typisk også et særpræg eller en historie, som gør, at de skiller sig ud fra mængden.

  Professionalisme og god kundeservice
  Hos Thobo-Carlsen & Partnere er professionalisme en selvfølge. Derfor er begreber som faglighed, diskretion og et højt serviceniveau også sat i højsædet. Vi har solid erfaring med formidling af ejendomme i den mere eksklusive ende af skalaen, og vi kender derfor både sælgers og købers forskellige behov, når det drejer sig om liebhaveri.

  Samtale fremmer forståelsen

  Overvejer du at sætte din nuværende bolig til salg, eller er du i markedet efter ny bolig, som skal leve op til netop dine krav, er du mere end velkommen til at kontakte os personligt for en snak om dine muligheder og vores tilbud.

  Hos Thobo-Carlsen & Partnere er den personlige dialog og kontakt med vore kunder en af de vigtigste faktorer. Udover indehaveren beskæftiger firmaet følgende medarbejdere: kontorchef og sagsbehandler Ulla Dons, ejendomsmægler Benedikte Brechmann samt regnskabsansvarlig Lars Eriksen.

  Uforpligtende salgsvurdering
  Ønsker du en seriøs salgsvurdering af din ejendom, kan du altid kontakte os for en nærmere aftale.


  Med venlig hilsen
  Thobo-Carlsen & Partnere A/S