Mange muligheder i naturskønne omgivelser nær Kerteminde - evt. bolig kombineret med liberalt erhverv

I naturskønne omgivelser med udsigt til åbne marker dukker dette tofamilieshus op nær Kerteminde. Villaen består af tre forskellige bopæle, hvilket giver et væld af muligheder for kommende ejere. Fra alle tre boliger er der kig til fjorden 200 meter væk. Trods den idylliske beliggenhed er der alligevel kort afstand til daginstitution, skole og indkøbsmuligheder, mens I finder Kerteminde indenfor fem kilometer med et skønt havnemiljø, restauranter, specialbutikker og attraktive badestrande.

Huset fremsår yderst nydeligt med sine lyse facader og rødlige tegltag fra 2008. Som nævnt er der et stort potentiale i bopælen med mulighed for at udleje to af boligerne. Har man behov for mere plads, kan der også rives en væg ned mellem to af dem, så der kommer én større bolig i stedet for. Alle tre har egen entré, lyse klinkegulve og en skøn atmosfære. Der er stort potentiale for at indrette ejendommens 1. sal.

Hovedlejligheden ligger i den ene ende af huset og har et stort opholdsmiljø med samlet stue og Kvik-køkken fra 2012. Det er indrettet i sort højglans med køkkenø, træbordplader og moderne hvidevarer. Fra stueafdelingen er der adgang til et soveværelse og et badeværelse med gulvvarme.

Den midterste bolig byder på en stue, en spisestue, et værelse og et badeværelse med gulvvarme. Dette er der også i det hvide HTH-køkken med stålbordplade og gasblus. I den sidste lejlighed møder I tre værelser, et badeværelse med gulvvarme og et samlet rum med stue og køkken i samme stil som det førnævnte.

Udenfor venter flere terrasseområder ud fra hver af boligerne, hvor der er plads til at nyde solen. Den skønne have rummer rosen- og rododendronbede og et stort valnøddetræ foruden den grønne plæne. På ejendommen ligger også et anneks, et værksted og en carport, som hører til hovedlejligheden. Desuden er der loftrum til to af lejlighederne, som tilgås via trappen ved carporten.

Kontakt os for en fremvisning.

Degneløkkevej 20-22, 5300 Kerteminde

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456

Bestil fremvisning