Solgt

Flot, gennemrenoveret og særdeles rummelig villa på Hunderupvej

Med denne klassiske Hunderupvilla på 472 lyse etagemeter erhverver man sig plads til den helt store familie. Villaen, der er gennemrenoveret med stor omhu, fremstår fantastisk lækker og indflytningsklar med en sjælden set charme og atmosfære. Villaen vil kunne benyttes, som stor bolig for en familie evt. kombineret med erhverv.

Beliggenheden er yderst eftertragtet, selv efter kvarterets høje standarder. Man får adresse i den bynære del af Hunderupvej på en strækning uden tung trafik, og der er blot 1.000 meter til Odenses gågadenet og Munkebjergskolen - og endnu kortere til Giersing Realskole. Kort sagt er det en beliggenhed, som både gavner familielivet og erhvervet.

Ejendommen er opført i 1902 og præsenterer sig indbydende med bred indgangstrappe til det højtliggende stueplan. Indendørs bliver man budt velkommen i en lys hall. Villaens stueplan charmerer med både stuk, sildebensparket og Valby gerigter og Frederiksberg fodpaneler samt sokkelklodser i hele huset..

To stuer ligger en suite forbundet af franske fløjdøre. Endnu en stue ligger endvidere i åben forbindelse med køkken-alrummet. Køkkenet er topmoderne og indbydende med Invita-indretning, hvor der er tænkt nøje over alle detaljerne. Alrummet ligger ud i en buet karnap og har udgang til en terrasse. Stueplanet byder desuden på lækkert badeværelse, hvor der er glasafskærmet regnbruser og håndklædetørrer.

1. Sal indeholder 3 værelser, næsten nyt og lækkert badeværelse samt walk-in closet.

Underetagens 184 kvadratmeter har egen indgang. Her er stort spisekøkken. Der er også virkeligt lækkert badeværelse og gæstetoilet samt disponible rum. Ca. 100 m2 lejlighed til brug for køber eller klar til udlejning. Et af rummene er ca. 35 m2. Hertil kommer vaske- og motionsrum samt skabsgang og vinkælder.

Haven er solrig og nem at holde. Den har hævet terrasse og en havegang i chaussesten. Forpladsen er omkranset af en unik stenmur, der medvirker til at give den samlede ejendom sit egenartede udtryk.

Alt i alt en særdeles rummelig og velindrettet villa med masser af muligheder og en beliggenhed på en af Odenses bedste adresser.

Ring og hør nærmere om Hunderupvej 74.

Hunderupvej 74, Hunderup, 5000 Odense C

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456