Veldisponeret villa i første parket til Storebælt med havudsigt og eksklusive detaljer

Den smukke 261 m2 store ejendom fra 1930/1969 er placeret på Strandalléen 72 i Nyborg - en lokation ud over det sædvanlige. Her er dejligt naturskønt med direkte udsigt over Storebælt - og Teglværksskoven ligger blot for enden af vejen.

Den velholdte rødstensvilla med sortmalede vinduer og gavle, har adgang til stranden via en sti og trappe i forlængelse med den smukt anlagte have i japansk inspireret stil. Både for- og baghaven er holdt i samme japanske stil, og danner derved et helstøbt udtryk med de sirlige stier, det kuperede terræn samt de nydelige træer og buske. Bevæger man sig ned ad trappen, der ligger på stien for enden af haven, finder man let og elegant stranden med mulighed for at hoppe i bølgerne eller gå en tur langs kysten.

Stueetagens mange kvadratmeter rummer tre lyse stuer en suite - én af dem har særligt eksklusive detaljer med dekorative træpaneler, der smyger sig helt op til loftet og en endevæg besat med svenske ølandsfliser og brændeovn. Alle tre stuer har udgang til haven og terrassen via de store dør- og vinduespartier, der giver et meget behageligt lysindfald i rummene. Køkkenet er velholdt og er fra Multiform med induktionskogezone, sokkelskuffer og bordplader i sten og rustfrit stål. Der findes desuden et gæstetoilet og en dejlig entré med god skabsplads i stueetagen.

Førstesalen har tre gode værelser hvoraf det ene har fritlagte, sorte loftsbjælker, der giver boligen karakter og sjæl. Det ene værelse har walk-in-closet og altan med udsigt til vandet. Badeværelserne på denne etage er fordelt med henholdsvis et behageligt badekar og et brusebad.

Kælderen byder blandt andet på et rum til vinelskeren, skabe, et bryggers med praktiske vaskefaciliteter samt to velindrettede, disponible rum, der kan bruges til opbevaring eller et alternativt hobbyrum.

Foruden den rige natur med Teglværksskoven og Storebælt ligger villaen tæt på gode indkøbsmuligheder, Nyborg bys folkeskole, Birkhovedskolen, Nyborg Private Realskole og de gymnasiale ungdomsuddannelser. Stationen nås ligeledes inden for få minutter og kræver blot en kort cykeltur gennem skoven.

Bestil en fremvisning i dag og se ejendommen med egne øjne.

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456

Bestil fremvisning