Solgt

Imponerende murermestervilla på Poul Møllers Vej

Villaen er i tre plan med en samlende stueetage, en førstesal som soveafdeling, en indrettet 2. sal (ej medtaget i BBR) og en anvendelig kælder. Hele herligheden råder over ca. 236 etagemeter, og hertil er der også en skøn have med flere solkroge og terrasser. Ejendommen har nyt tag samt total omfugning er etableret i 2019.

Villaen er placeret nær det grønne område ved Engen og Skovsøen, og tilgås nemt efter et par minutters spadseretur ad Åstien. Hunderupskolen, Skt. Knuds Gymnasium og gode børnehaver er som prikken over iet også inden for gåafstand.

Stueplanet er dedikeret til de store opholdsrum. Her er et smukt lysindfald, der forkæler samtlige rum, og køkkenet fremstår stilrent og moderne med hvide elementer, en slidstærk bordplade i stål og hårde hvidevarer er topmodeller fra Miele. Spisebordet er arrangeret i den tilstødende stue, som ligger i åben forbindelse med dagligstuen. Der ses i hele huset et gennemgående, velholdt plankegulv som bidrager med et gennemført udtryk. Karnappen med de blyindfattede ruder er også en smuk, bemærkelsesværdig detalje. Yderligere er der et nydeligt gæstetoilet på denne etage.

Første sal byder på tre lyse og rummelige værelser, der kan indrettes som børneværelser eller alternativt et kontor. Der er også et nydeligt badeværelse med flotte grå fliser og brus, mens der på anden sal er et meget lækkert rum med loft til kip og fritlagte loftsbjælker.

Kælderen er særdeles anvendelig med sine fire disponible rum i varierende størrelser og højt til loftet. Der er blandt andet indrettet værksted og vaskerum i det ene, mens der også er etableret et badeværelse med badekar.

Fra køkkenet kan man træde ud på en hyggelig terrasse, der er placeret midt mellem to solide mure, så privatlivets fred og ro kan indfinde sig en solrig eftermiddag. Der er snildt plads til et loungemøbel og en grill, mens der nedenfor på fliseterrassen er gjort klar til et havebord og et fint udekøkken. Haven er orienteret mod syd, og solen krammer derfor den grønne plæne de fleste af dagens timer, hvor børnene får gode vilkår til at lege.

Kort fortalt tilbyder ejendommen en beliggenhed i særklasse og en moderne og funktionel indretning med respekt for husets sjæl og charme.

Poul Møllers Vej 28, Hunderup, 5230 Odense M