Solgt

Moderne landejendom på Nordfyn

Denne velkomponerede landejendom er opført i smukke omgivelser på Nordfyn, hvor den ledsages af landlig idyl. Villaen fremtræder med et gedigent udtryk, og inden døre bemærkes et kvalitetspræget interiør. Omkring ejendommen er en stor, velanlagt have, der afløses af marker og skov, og få kilometer mod øst nås kysten og havnemiljøet ved Klintebjerg. Ydermere tilgår man nemt byens tilbud.Massive egtræsgulve af kvadratparket og sildebensparket gør sig bemærket i store dele af boligen, ligesom stukrosetter og dekorative kanter pryder lofterne flere steder. Dette ses i særdeleshed i husets tre stuer, der knytter sig til hinanden via klassiske fløjdøre. Her kan man heller ikke undgå at bemærke det fortrinlige lysindfald, der strømmer ind gennem dannebrogsvinduerne med sprosser. Multiform-køkkenet er fra 2016 og fremstår i et stilrent design med hvide, grebsfrie fronter og Quooker-armatur samt hårde hvidevarer fra Gaggenau.

Det flotte helhedsindtryk opstår ligeledes i mødet med badeværelserne, hvor Multiform-elementer går igen. Heraf er badeværelset i stueetagen etableret i 2016 tilsvarende køkkenet. På førstesalens badeværelse er velværen sikret med et fritstående badekar og dobbelte håndvaske. Foruden to værelser i stueetagen beriges man også af yderligere fire værelser på førstesalen samt en rummelig repos med et hav af indretningsmuligheder.

Udemiljøerne kendetegnes af solrige terrassemiljøer, mens haven udmærker sig ved sin plane plæne, stedvise prydbede med rododendron og tætte træer, der skærmer haven af. Fra gårdspladsen ses også en fritliggende bygning, der råder over en gildesal, et værksted og en førstesal til opbevaring. Dertil hører en dobbelt garage.

Omgivelserne emmer af landets og naturens fredfyldte atmosfære, hvor åbne vidder breder sig og både skove og kyst er nærliggende. Man fristes således til at nyde sommeren i selskab af lystbådene på Klintebjerg Havn, hvor man endvidere kan begive sig ud på alskens vandaktiviteter. Samtidigt beriges man af udsigten over Odense Fjord til Vigelsø. Fredfyldte gåstier er ligeledes til rådighed i nærområdet, hvor skovtætte arealer danner rammen, og når sommeren står på sit højeste, findes Hasmark Strand en ganske kort køretur fra matriklen.

Ydermere får man let til dagligdagens fornødenheder i Otterup, og lige uden for hoveddøren kører bussen til og fra byen, som især tilgodeser børnenes færden til skole. Der er både en privat og en offentlig skole foruden fine pasningstilbud. Derudover er der sportsfaciliteter og gode supermarkeder i byen. Endelig tilgår man Odense på blot ti minutter i bil.

Østrupskovgårdsvej 18, Østrup, 5450 Otterup

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456