Liebhavervilla i Odenses eksklusive Hunderupkvarter

Denne eksklusive liebhavervilla befinder sig på en særdeles eftertragtet adresse i Odenses eksklusive Hunderupkvarter. Fra matriklen har man let adgang til såvel dagligdagens gøremål samt Munkemose. Ejendommen er siden 2016 gennemrenoveret i kvalitetsmaterialer af højeste klasse, men samtidig med en nænsomhed overfor boligens oprindelige islæt og klassiske detaljer. Senest er kælderen renoveret bl.a. med stort lækkert vinrum.

I ejendommens stueplan er der høje paneler og radiatorskjulere samt massive sildebensgulve og marmorpejs fra 2016. Udtrykket må siges at være yderst gennemført, og ejendommen fremstår i sin helhed i sublim stand.

Helt essentielle er stueplanets tre stuer en suite, hvor man vil bemærke de førnævnte detaljer og en veludført stukkatur. Rummene har et gennemstrømmende lysindfald fra vinduespartierne mod alle fire verdenshjørner, så her vedholdes en luftig og indbydende atmosfære. Dertil inddeles kvadratmeterne let efter gældende behov og ønsker med afslappende opholdsmiljøer, en hyggekrog ved karnappen samt en komfortabel spisestue med udgang til en havestue nærmest køkkenet.

Køkkenet fra 2016 fortjener sit eget afsnit, da det huser et betagende snedkerinteriør i massiv, røget egetræ fra Køkkenskaberne. De to ovne er fra Gaggenau, hvoraf den ene har dampfunktion. Ydermere venter her to skuffe-opvaskemaskiner samt en køkkenkværn, en vandcooler og en induktionskogeplade.

Via hallen er der tilgang mod førstesalen, der emmer af charme og velvære. Reposen leder mod alle tre værelser, hvoraf soveværelset er udstyret med 2 x walk-in-closet. Det oplagte forældreværelse har endvidere aircondition, eget næsten nyt badeværelse og en sydvendt altan. Foruden dette badeværelse er her endnu ét helt nyt badeværelse på etagen. Det skal tilmed fremhæves, at hjemmet har fibernet, blødgøring- samt afkalkningsanlæg på alt vand, og elektronisk varmestyring via Danfoss Living.

Endelig mangler blot kælderen, hvor der findes et praktisk vaskerum, der giver plads til den overskydende opbevaring, samt en helt fantastisk vinkælder..

Ude er der en nyanlagt forhave fra 2018 med brostensbelægning, der elegant matcher ejendommens klassiske fremtoning med rødstensfacade, dannebrogsvinduer og tegltag. Den tilstødende garage er ligeledes muret med fjernstyret port. Baghaven er velanlagt, og den primære orientering mod syd sikrer sol hele dagen.

Omgivelserne i kvarteret er rolige og fordelagtige for familien med let tilgang mod skole og børnepasning. Derudover er der cykelafstand mod Odense Centrum, Munkemose og indkøbsmuligheder samtidig med, at også ringvejen er i bekvemmelig afstand.

Kontakt os endelig for mere information.

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456

Bestil fremvisning