Lys og stilren villa i Hunderupkvarteret

I Odense M og det attraktive Hunderupkvarter dukker denne villa op med en forrygende placering, som matcher hjemmets tydelige kvaliteter. Fire værelser suppleret af store opholdsmiljøer og en kælder i boligkvalitet udgør de indre rammer, og udearealet består af en letholdt, solrig have.

Boligen byder på vedligeholdelsesfrie Velfac-træ-/aluvinduer, der løbende er skiftet med de seneste fra 2016 på siden mod terrassen. I det hele taget fremtræder hjemmet i flot og indbydende stand, der fordeler sig over en funktionel grundplan, som man kender dem fra 1950ernes praktisk orienterede arkitekter. Hertil har man tilføjet en tilbygning fra 2006.

En væsentlig del af boligarealet er dedikeret til opholdsmiljøet, hvor Multiform-køkkenet toner frem med en træbordplade ved kogezonen og en hvid Coreline-bordplade på øen. Køkkenet har gulvvarme samt en terrassedør, og sidstnævnte findes der også en udgave af i alrummet, hvormed ude og inde spiller harmonisk sammen. Den slående atmosfære er desuden et resultat af, at loftet er ført til kip, den nyere Morsø-brændeovn og lysindfaldet.

Det ene soveværelse findes i dette afsnit, mens de tre resterende værelser samt et badeværelse udspringer fra endnu en stue, der forbindes til det andet opholdsmiljø via en skydedør. Takket være en niche i det store stueareal har man tilmed chance for at etablere et værelse mere alt afhængigt af ønske og behov. Underetagen opleves som en naturlig forlængelse af hjemmet grundet den flotte stand, og hernede venter god plads i de tre disponible rum, bryggerset og badeværelset.

Haven er let at holde, idet den hovedsageligt er anlagt som plæne, højbede og en bred terrasse med elektrisk markise. Man råder yderligere over en garage såvel som en carport.

Foran ejendommen findes et brostensbelagt areal, der sikrer hjemmet en tilbagetrukket beliggenhed. Det omtalte areal byder tilmed på petanquebane og bordbænkesæt. Beliggenheden byder i det hele taget på mange kvaliteter, hvor man indledningsvist må fremhæve den korte afstand til Sct. Knuds Gymnasium, dagtilbud, indkøb og sportsfaciliteter. Hertil vil de rekreative områder værdsættes med nærhed til skoven og engen ved Fruens Bøge. Endog kan de rige faciliteter i Odense C nås på omtrent ti minutters cykeltur.

Chr. Richardts Vej 26A, Hunderup, 5230 Odense M

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456

Bestil fremvisning