Smuk kvalitetsvilla på eksklusiv vej i Dyrup

Nu har vi fornøjelsen af at udbyde denne flotte etplansvilla beliggende på et lukket og eksklusivt vænge i det eftertragtede Dyrup i Odense. Allerede udefra fornemmer man, at der her er tale om et særligt hus, hvor æstetik og kvalitet går op i en højere enhed. Indenfor venter et stort køkken-alrum, to stuer en suite, en voksenafdeling med walk-through-closet og eget badeværelse, tre værelser og endnu et badeværelse, mens haven udgør et skønt uderum.

Villaen ligger på det flisebelagte vænge, hvor det ene flotte hus efter det andet toner frem. Omgivelserne karakteriseres af rolige forhold og smuk natur med åbne marker og skov tæt på, mens der heller ikke er langt til alle dagligdagens gøremål. I en radius af halvanden kilometer ligger således skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, og så kører bussen ind til Odense lige i nærheden. De glimrende stisystemer fører ligeledes helt ind til centrum med de velkendte specialforretninger, restauranter og kulturelle oplevelser frister. Der er heller ikke langt til Dalumvejs rige butiksliv og det dejlige Fruens Bøge.

Det fuldmurede hus er opført i 2005 og prydes af en hvidpudset facade, der toppes med et sortglaseret tegltag, mens de markante vinduespartier med hvide småsprosser fuldender det elegante ydre. I indkørslen kan to biler parkeres i den dobbelte, murede carport under husets tag, hvorfra der er direkte adgang til bryggerset. Boligen er forsynet med flere komfortable kvalitetsløsninger, som blandt andet inkluderer et Nilan-ventilationsanlæg, centralstøvsuger og gulvvarme overalt, dog undtaget disponibelt rum.

De indbydende rammer fortsætter inden døre, hvor husets hjerte udfolder sig i det anseelige køkken-alrum med loft til kip og direkte udgang til den overdækkede terrasse. Rummet giver gode forudsætninger for at samle familien på tværs af hverdagens aktiviteter, mens de tilstødende to stuer ligeledes udgør et fortrinligt opholdsmiljø. Her strømmer dagslyset uhindret ind gennem de høje vinduer og terrassedøren med det karakterfyldte viftevindue ovenover, som kronen på værket.

Endvidere kan villaen bryste sig af en formidabel voksenafdeling, hvor man fra soveværelset har et walk-through-closet til det forrygende badeværelse med både spabad og muret bruseniche. Hertil kommer tre værelser, et yderst rummeligt og praktisk bryggers samt endnu et badeværelse.

Sommeren bliver en sand fornøjelse i den charmerende have med en omfangsrig græsplæne, som er omkranset af en høj bøgehæk. Her kan morgenmaden nydes på den lille fliseterrasse, mens den sydvendte og delvist overdækkede terrasse ved huset indbyder til afslapning og gode middage under åben himmel.

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456

Bestil fremvisning