Solgt

Liebhaverlejlighed med 2 altaner nær Munke Mose og Odense Å

Som nabo til ét af Odenses absolut mest attraktive, grønne områder må denne lejligheds beliggenhed betegnes som uovertruffen. Således er man garanteret et udsøgt vue over Munkemose Park samt Odense Å, der løber gennem byoasen. Tilmed er det en yderst velholdt og velindrettet lejlighed, der befinder sig på anden sal af Sadolinsgade 9, hvor man i tillæg drager fordel af en fremragende og solrig have.

Som Danmarks tredjestørste by, rummer Odense et væld af kulturelle arrangementer, en eventyrlig historie, specialbutikker og ikke mindst naturarealer. Heraf udmærker Munkemose sig som et populært samlingssted, hvilket ikke mindst tager afsæt i åen, hvor vandcykler, turbåde samt svaner og ænder kommer forbi. I umiddelbar nærhed af parken udfolder gågaderne sig desuden, og i forlængelse af dem ligger blandt andet Odense Teater, Flakhaven samt den opblomstrede bymidte, som i flere år har været under transformation. Tættere på matriklen bliver hverdagen desuden let at planlægge med gåafstand til dagligvarebutikker, bus og institutioner, mens togstationen ved OUH nås på cykel.

Selvom den fantastiske beliggenheden ikke uden grund bør fremhæves, udgør den blot en del af en større samling af højdepunkter. Disse træder frem allerede udefra, hvor ejendommens æstetik fra 1918 bliver præsenteret. Det hele afspejler et blik for harmoniske valg med en rødstensfacade, et mansardtag i røde teglsten og sprossede, hvidrammede vinduespartier. Alt dette kan krediteres til Niels Jacobsen, der er arkitekten bag denne bygning såvel som adskillige andre i byen.

Ude som inde er der løbende foretaget forbedringer; blandt andet vinduerne og altanerne er opdateret, og tilsvarende er der lavet opfyldning af fuger samt understrygning af taget. Inde i lejligheden er interiøret ligeledes vedligeholdt med fokus på den oprindelige, herskabelige æstetik, hvilket man ser via radiatorskjulere, fyldningsdøre og de originale, ubehandlede plankegulve. Disse breder sig over alle tre stuer en suite samt de to afsides værelser, der sammen med flisebadeværelset udgør en fløj med private gemakker. Tilbage er blot spisekøkkenet og det tilstødende viktualierum (evt. gæstetoilet), foruden de to altaner, som er orienteret mod henholdsvis øst og mod vest. Den ene af disse sørger for direkte udsyn over fælleshavens frodige farvespil, som rhododendronerne og det vældige tulipantræ midt i haven skaber.

I ejendommens kælderetage forefindes en fælles gæstelejlighed med 2 værelser og badeværelse. Lejligheden kan lejes af ejerforeningen efter behov. Til lejligheden er der endvidere brugsret til kælderrum, loftsrum, fælles cykelskur, cykelkælder, tørrerum m.v.

Sadolinsgade 9, 2. th., Hunderup, 5000 Odense C

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456