Solgt

Indflytningsklar villa på stor grund i naturskønne omgivelser

Et fantastisk vue over markerne og vidderne venter fra denne indflytningsklare villa, der er placeret i naturskønne omgivelser i Gestelev blot 2,5 kilometer fra Ringe. Den velholdte ejendom byder på masser af plads med 280 m2 foruden grundens 6.210 m2 i ugeneret terræn.

Ejendommen er placeret højt, hvorfor man kan beundre det omkringliggende, naturrige landskab inde som ude. Selvom området er fredeligt, er der kun 2,5 kilometer til Ringe med indkøbsmuligheder, daginstitution, skole, Midtfyns Gymnasium, Midtfyns Golfklub og mange andre fritidsaktiviteter. Det tager omkring fem minutter til motorvejen og herfra 15 minutter til Odense og Svendborg. Halvanden time i bil til København og Aarhus.

Hjemme på matriklen har man plads til et mindre dyrehold alt efter lyst, og i den vidunderlige have er der anlagt en stor, solrig terrasse. Her er tilmed en petanquebane, flere hyggekroge og terrasser, den ene terrasse indrettet med udekøkken, samt lille tehus og en fin pavillon. På grunden har man derudover køkkenhave og en stor gårdsplads, som forbinder stuehuset og de to længer. Den ene længe med garage med plads til 3 biler og værksted, den anden længe med stald, viktualierum og vinkælder.

Det indbydende hus i to plan er løbende vedligeholdt, hvorfor det fremstår yderst præsentabelt og indflytningsklart. Indenfor oplever man en lys atmosfære i alle rum. Ét af samlingspunkterne udfolder sig i den rummelige stue med brændeovn, terrasseudgange og vinduespartier orienteret mod øst, syd og vest. Rummet har desuden optimale indretningsløsninger til sofagruppen og spisebordet. Vinkelkøkkenet fra Svane fremstår tidløst med elementer i hvid højglans toppet af en massiv træbordplade. Her er også brændeovn og rummelig spiseplads. Stueplanet fuldendes med et pænt bryggers, et større badeværelse, to værelser og et kontor.

Den flotte hall leder op til første sal, som er nyindrettet i 2006. Etagen er ideel til børn såvel som gæster alt efter behov. På den ene side af reposen møder man en stue med kipført loft og fritlagte bjælker. Til den anden side venter en fordelingsgang, som leder til tre værelser og husets andet badeværelse.

Alt i alt et velholdt hjem i smukke, rolige omgivelser centralt på Fyn.

Bolteskovvej 4, Gestelev, 5750 Ringe

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456