Solgt

Moderniseret villa i Hunderup - direkte ned til Odense Å

Denne indbydende villa har et væld af forcer, og med nøgleord som fuldstændig indflytningsklar, kompromisløse kvalitetsmaterialer og herskabelig charme får man fortrinlige rammer i Odense. Ejendommen i det særdeles attraktive Hunderupkvarter kan bryste sig af en naturskøn beliggenhed kun ganske kort fra byens absolutte centrum. Denne særlige kombination er ét af stedets karakteristika, og beliggenheden lige ned til Odense Å i samspil med den moderniserede indretning udgør stedets hjerte.

Ejendommen fra 1923 præsenterer sig med en rød murstensfacade, et rødt tegltag og hvidrammede palævinduer. I 2020 blev huset restaureret med respekt for den oprindelige stil, heriblandt nyt el og udskiftning af stort set alle vinduer. Tilmed er der Dinesen-gulve, blødtvandsanlæg samt gulvvarme i stueetagen og kælderen.

Boligens hjerterum er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede glaspartier, som både giver udgang til terrassen og sikrer et godt lysindfald, mens den indbyggede brændeovn bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret.

Multiform-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med lysegrå elementer og rustfri stålbordplader. Det er udstyret med lækre Miele-hvidevarer og en smuk køkkenø med plads til barstolene, som samler familien om madlavning og samvær. Stueetagen afrundes med endnu en stue og et gæstetoilet.

Førstesalen rummer tre værelser, hvoraf det ene har et walk-in-closet og udgang til altanen. Videre er der et stilrent badeværelse med Multiform-elementer i egetræ og hvide Corian-bordplader. Som en ekstra lækker detalje er der gulvvarme, dobbelthåndvask og Vola-armatur i messing.

Den yderst brugbare kælder råder over endnu et badeværelse samt et bryggers med Miele-vaskefaciliteter og Invita-skabselementer. Endelig er der et walk-in-closet, et udsøgt vinrum i særklasse, et værelse og et festlokale med opgang til orangeriet.

Huset fuldendes af en pragtfuld have med to terrasser i forskellige niveauer, som indbyder til frokost under åben himmel, mens den elektriske Faber-markise gør det muligt at nyde udendørslivet, selv efter duggen er faldet. Her er en helt særlig atmosfære af fred og harmoni, som flankeres smukt af træerne. Som prikken over iet er der et hyggeligt havehus med pejs og terrasse, som er placeret i åkanten.

Beliggenheden er sublim med Sct. Knuds Gymnasium, Hunderupskolen, daginstitution og bus indenfor en radius af én kilometer, ligesom der er sikkert stisystem til skolen og sportsfaciliteter. På cykel er der ikke langt til centrum, mens Fruens Bøge og Munke Mose sætter tempoet ned med afslapning og gåture. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen.

Langelinie 49, Hunderup, 5230 Odense M

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456