Fremragende, karakteristisk villa og yderst velbeliggende

På Langelinie 139 i ét af Odenses absolut mest attraktive kvarterer møder man denne fortrinlige villa, der foruden sin gode beliggenhed også byder på en skarp, elegant æstetik inde såvel som ude. Huset præsenterer sig med en raffineret blanding mellem det moderne og det charmerende klassiske.

Det er bestemt ikke uden grund, at Hunderupkvarteret er så eftertragtet, som det er. Her har man det bedste af Odenses mange tilbud helt tæt ved, mens man samtidig er placeret i fredelige omgivelser tæt på grønne, rekreative arealer. Fra adressen er afstanden til centrum af byen, der er velforsynet med alt fra specialforretninger til velrenommerede spisesteder, tilbagelagt på under fem minutter i bil, og hvis man er på cykel eller gående tager det selvsagt heller ikke lang tid. I dette tilfælde er det oplagt at vælge stierne langs åen, hvor man også passerer Odense Zoo. Et hundrede meter længere ned ad vejen ligger Fruens Bøge og Skovsøen.

Også hvad angår det mere praktiske, er man fra adressen hensigtsmæssigt placeret. Inden for en radius af omtrent halvanden kilometer finder man skole, pasningstilbud og indkøb, mens det endvidere er værd at bemærke, at man i Odense ligeledes kan tilgå højt profilerede, internationale skoler.

Allerede udefra toner ejendommens høje kvalitet frem. Udsmykningerne omkring vinduerne, det karakteristiske træværk, der ses øverst på gavlene, og de smukt patinerede mursten fra 1913 medvirker hertil. Inden døre fortsætter den tårnhøje standard på tværs af 201 kvadratmeter, hvortil yderligere kælderen på 67 kvadratmeter skal tilføjes.

I stueplan udgøres boligen af tre stuer en suite og køkkenet. Plankegulvene, det rige lysindfald og brændeovnen bidrager alt sammen til det gennemførte udtryk, og køkkenet er udført i et enkelt, stilrent design. Via trappen i hallen ledes man til første sal, der indeholder to regulære værelser og et badeværelse, mens man allerøverst finder endnu et værelse. Kælderen, der mod baghaven ligger i parterreplan, består af henholdsvis et værelse, et luksuriøst badeværelse, et bryggers samt flere rum til opbevaring.

Udenfor råder man over terrasser i flere niveauer. Én just foran stuerne, én ved underetagens værelser. De to forbindes af et større fliseareal, og i bunden af den let skrånende græsplæne ses en brostensbelagt rondel, der eksempelvis kan tjene som bålsted. Mod naboerne står høje, kraftige hække, og baghaven afgrænses fra forhaven ved en eksklusiv, veludført port. Slutteligt kan bilen parkeres i garagen.

Langelinie 139, Hunderup, 5230 Odense M

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456

Bestil fremvisning