Solgt

Villalejlighed i ejendom ved Svendborg Lystbådhavn - Der er indsat elevator i ejendomen til alle etager. Nyt tag og total facade renovering i 2021.

På Otte Ruds Vej 2 i Svendborg, lige overfor den charmerende lystbådehavn, ligger denne villalejlighed i stueetagen af en markant og karakteristisk ejendom, der præsenterer sig med en enestående og pompøs arkitektur. Beliggenheden er ligeledes i absolut topklasse med 180 graders udsigt til Svendborgsund og nem adgang til én af kongerigets mest levende og charmerende købstæder.

Bylivet, der inkluderer alt fra et rigt handelsliv, velrenommerede restauranter med højt niveau og spændende barer er nærmest lige rundt om hjørnet. Det samme er den gamle havn, hvorfra færgerne til det Sydfynske Øhavs mange øer afgår, og det er ikke uden grund, at turister såvel som lokale tiltrækkes af det hyggelige miljø. Frederiksø er den nyeste tilføjelse hertil, hvor alt fra koncerter og kulturarrangementer til festivaler og streetfood kan besøges. Prikken over iet er naturligvis den fortrinlige udsigt, hvor lystsejlerne, der stævner ud fra havnen, kan følges. På modsatte side af det smalle sund ses Vindeby på Tåsinge. Mod øst kommer Vindebyøre til syne, og mod vest er det blandt andet broen og øerne ud af sundet, man får øje på.

Allerede udefra er det med al ønskelig tydelighed evident, at ejendommen er noget ganske særligt. Den hvide facade er behørigt udsmykket med dekorative fremhævninger omkring de sprossede palævinduer, og øverst oppe afsluttes de to tårne i spidse spir. Ejendommen blev opført i 1907.

Inden døre fortsætter den imponerende standard og den høje detaljegrad. I de tre forbundne stuer, der alle er tilgodeset af den fabelagtige udsigt, er der arrangeret med sirlig stuk under lofterne. De to er desuden forsynet med runde karnapper, der afstedkommes af de to tårne, og ind gennem disse modtages et fremragende lysindfald. Der er høje paneler i karnapperne, mens man i stuen mellem to de øvrige har installeret et bredt, næsten loftshøjt vinduesparti og en klassisk kakkelovn, som i sig selv er et kunstværk.

I stueplan forefindes endvidere en rummelig entré, et flot trækøkken, et værelse og et badeværelse med dobbeltvask, bruseniche og badekar. I kælderen råder man over endnu et badeværelse, samt et gæsteværelse, der ikke er godkendt til beboelse.

Fra den største af stuerne er der udgang til en solrig balkon, og denne fører videre til den anseelige have, der i både omfang og udformning passer perfekt til ejendommen. På grunden er der gode, overdækkede parkeringsforhold. Hvoraf der medfølger brugsret til en garage.

Kontakt os for en fremvisning.

Otte Ruds Vej 2, st., 5700 Svendborg

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456