Fantastisk murermestervilla i eftertragtet kvarter

Fantastisk murermestervilla i eftertragtet kvarter

Det bliver på Munkebjergvej 14, at det næste boligkapitel skal skrives. Her venter en stor, flot og charmerende murermestervilla opført i 1930, hvor man får elegante, originale detaljer og smukke rammer om familiens hverdag. Samtidigt får man god plads til sammenkomster, da boligen fordeler sig over 271 kvm i 2 plan med 144 kvm i kælderen. Velkommen til.

Man ankommer til en vedligeholdt villa, der udefra er isoleret og facaderenoveret. På grunden er der gode parkeringsmuligheder, mens baghaven byder på et afskærmet fliseareal med et æbletræ og flotte, fyldige hortensiabuske.

Planløsningen er ikke alene gennemtænkt, den er også skabt med det for øje, at man får glæde af dagslyset i de vidunderlige opholdsrum, som udgør stueetagen. Her venter et stilrent køkken og to meget store stuer en suite samt en imponerende hall, der leder videre til førstesalen. Denne består af seks værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og en altan, hvortil kælderen supplerer med fire disponible rum, et vaskerum, et køkken og to badeværelser.

Særligt stuerne er værd at bemærke, da man her får nydelige, originale sildebensparketgulve og stukkaturer i lofterne, mens franske døre lader de generøse solstråler skinne på tværs af rummene. Udformningen er perfekt til en dagligstue og en spisestue, der med fordel kan ligge tæt på det tidløse køkken, der har granitbordplader, som fornemt matcher gulvets udtryk. Også villaens vindueskarme er i granit.

Det kommende soveværelse er at finde på førstesalen, hvor man optimalt kan indrette sig i værelset, der har udgang til den rummelige altan. Derudover man tæt på det klassiske badeværelse med badekar og brus. De resterende værelser er skønne til børneværelser og måske et hjemmekontor, hvortil der kan indrettes en teenageafdeling i kælderen.

Kælderen fremstår i boligstandard, og man kan her benytte den ideelle indretning til at etablere et liberalt erhverv. Alternativt kan familien få gavn af den megen opmagasinering til hobbyprojekter og fritidsartikler, og prikken over iet sættes af de to ekstra badeværelser.

Endvidere findes stort uudnyttet loft.

Man bosætter sig på en stille vej tæt på midtbyen og letbanen, og kvarteret ånder fred og ro. Der er gåafstand til dagtilbud, flere skoler og dagligvareindkøb, og så er der ikke langt til Odense Banegård, Hunderup Skov og Munke Mose.

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456

Bestil fremvisning