Arkitekttegnet villa omgivet af naturen i Dyrup - Villaen er tømt for indbo

Denne arkitekttegnede 1960er-villa ligger på Nils Erlings Allé 24 i Dyrup og imponerer ude som inde. Det bedste fra årtiets byggeskik er sat i spil, og således bør især de store vinduespartier og lysindfaldet fremhæves som særegne karakteristika på tværs af rum og funktioner. Planløsningen er tilmed veldisponeret med 240 kvadratmeter i stueplan og en kælderetage med 80 disponible kvadratmeter. Der medfølger en solrig have, hvor især terrassen er dragende, idet den er hævet i niveau, og man har et smukt udsyn over de grønne vidder omkring ejendommen. Velkommen hjem.

Adressen ligger fordelagtigt placeret i Odense-forstaden Dyrup. Her oplever man en god kombination mellem byens tilbud og naturen. Odense Å og stien, der følger den, er inden for ganske nær rækkevidde, og man skal blot krydse det grønne landskab, der omkranser matriklen. Alligevel er man tilgodeset af bylivet med gåafstand til busstoppested, daginstitution og svømmehal. Skolen nås på cykel og tilsvarende gør sig gældende for indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter. Ydermere er motorvejen let tilgængelig, og denne når man efter knap fem minutter i bil.

En dygtig arkitekt har udformet denne ejendom, hvilket allerede udefra fremgår tydeligt som følge af de skarpe, enkle linjer. De klassiske træk fra samtidens byggeskik ses via kombinationen af mursten og de grønne materialer omkring vinduer og døre.

Indenfor bydes man velkommen til et yderst rummeligt hjem. Fem værelser er at finde, hvoraf børne-/ungdomsafdelingen også har separat indgang, og endda er det nemt at dele det ene, hvis man har behov for ekstra, separate gemakker. To badeværelser og et gæstetoilet knytter sig til soveafdelingerne, og tilbage er opholdsmiljøerne. Disse består af et anseeligt køkken-alrum og udsigten fra de vældige glaspartier. Herfra er der desuden udgang til terrassen. Herudover forefindes 2 stuer en suite - adskilt af pejsevæg med
brændeovns indsats samt endnu en stue/kontor. Endelig er kælderen dedikeret til disponible rum, hvoraf et vaskerum og en vinkælder også er i spil.

Den betragtelige grund breder sig over 2.260 kvadratmeter og er frodigt anlagt med en plæne og varieret beplantning omkring, der ligeledes står for at markere skellet mellem uderummet og det øvrige naturrige terræn, som nærmiljøet kan bryste sig af. Trumfkortet er dog terrassen mod syd, der både garanterer sol og en smuk, rekreativ udsigt, der kan nydes fra det hævede plan, idet grunden skråner, og terrassemiljøet er i niveau med det øvre plan.

Nils Erlings Allé 24, Dyrup, 5250 Odense SV

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456

Bestil fremvisning