Fantastisk villa i Hunderupkvarteret med sydvendt grund

Netop nu er denne gennemrenoverede og veldisponerede villa klar til overtagelse i det attraktive Hunderupkvarter midt i Odense. Indenfor venter en gennemført og velindrettet planløsning, der egner sig ideelt til en stor familie. Bl.a. med stor udnyttet 2. sal, der ikke er med i boligarealet. Desuden er der en fuld og meget anvendelig kælder. Haven og terrassen orienterer sig mod syd. Velkommen til Engvej 68.

Huset ligger i det eftertragtede Hunderupkvarter på en rolig villavej, og fra de flotte omgivelser, er der få minutters cykeltur til centrum, ligesom man også let når Skovsøens naturarealer efter kun et par minutter til fods. Børnene kan nemt sendes afsted i skole uden de skal krydse trafikerede veje, og daginstitution og indkøbsmuligheder er lige i nærheden.

Ejendommen fra 1929 råder over 185 m2 + 2. sal og kælderareal, og fordeler sig over en god planløsning, der i 2011 blev komplet renoveret. Det er kun ydervæggene, trægulvene og yderdøre, som står tilbage. Alle installationer, køkken og badeværelser samt kælderen fik den store tur, og huset fremstår derfor indflytningsklart med veludførte detaljer.

I stueetagen venter hjemmets centrale rum i form af det indbydende køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen. Multiform køkkenet toner frem med hvide, tidløse fronter, og rummet er perfekt til større selskaber med familie og venner. Stuen åbenbarer sig videre i det åbne rumforløb, hvor de nydelige plankegulve går igen. Lysindfaldet og den tosidede gaspejs er hertil værd at bemærke, der sikrer en behagelig atmosfære i hjemmet. Slutteligt fuldendes etagen af et værelse og et gæstetoilet.

På første sal findes yderligere tre regulære værelser foruden et lækkert badeværelse med sorte fliser, gulvvarme, bruseniche med to brusehoveder samt et badekar. Anden sal byder på ét stort værelse med rå bjælker og loft til kip, hvor teenageren kan få sin egen base.

Kælderen blev i renoveringen også omdannet til en lækker etage med forøget lofthøjde og gulvvarme. Her er både badeværelse og tre disponible rum.

Sommeren nydes på terrassen mod syd, der tilgås fra køkken-alrummet, hvorfra der er kig over den nemme og fine have med plads til leg. Carporten ved siden af boligen giver læ til bilen, og har yderligere et integreret og isoleret skur.

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456

Bestil fremvisning