Liebhaver penthouse lejlighed med en af Nyborgs bedste udsigter og 170 m2 terrasse er nu sat til salg. Når du sidder i sofaen føles det som at være på et stort skib. Skal den være din?

Med denne unikke lejlighed skal man hverken gå på kompromis med plads, kvalitet eller beliggenhed. Man bosætter sig nemlig i en moderne bolig fra 2006 på rigtig mange kvadratmeter og med én af Nyborgs allerbedste adresser - direkte til det maritime havnemiljø og bare en kort gåtur fra de hyggelige gågader i centrum. Som prikken over iet er der en 170 kvadratmeter stor terrasse, med effektive rumdelere i glas mange steder, for at eliminere vind og skabe læ, og en fantastisk udsigt til vandet fra samtlige rum.

Boligen udfolder sig som penthouse øverst på fjerde sal, og takket være den høje placering kan man nyde en formidabel panoramaudsigt, der både inkluderer Storebæltbroen, Slipshavn, Sjælland, Langeland og Nyborg Slot. Dette vue opleves både gennem de anseelige vinduespartier og på terrassen, der snor sig rundt om lejligheden og nærmest fordobler boligens areal i sommermånederne. Man kan således følge med i livet til vands, ligesom man kan rykke med solen i takt med, at dagen skrider frem.

Indenfor venter jer et eksklusivt hjem, der prydes af gennemgående, massive, proppede plankegulve med gulvvarme overalt. Den markante stue imponerer med store glaspartier og en lys atmosfære, og den er beriget af en flot Lotus-brændeovn med drejesokkel. Invita-køkkenet udstråler en tidløs elegance med hvide, grebsfrie elementer og en køkkenhalvø, der ledsages af massivt træ med fingertapning. Køkkenet er hertil veludstyret med alt i hårde hvidevarer.

De tre værelser er rummelige, og det primære soveværelse har indbyggede Poliform-højskabe og eget badeværelse med spabad, og dertil kommer endnu et badeværelse og et bryggers med bl.a. et tørreskab, vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen er udstyret med et intelligent IHC-system med lysdæmpere, og der er TV-stik i flere rum. Til lejligheden hører en overdækket, privat parkeringsplads og gratis gæsteparkering.

Med denne attraktive adresse har man vandet og byens centrum lige for sine fødder. Gågadens mange butikker, caféer og restauranter ligger få minutters gang fra hjemmet, og der er gode indkøbsmuligheder i gåafstand. Nyborg Station og motorvejen er også indenfor rækkevidde, hvilket gør beliggenheden ideel for pendleren.

En bolig ud over det sædvanlige, hvor der ved opførelsen er valgt luksustilvalgsløsninger for så vidt angår materialevalg på stort set alle områder i forhold til det projekterede, der skal opleves. Kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Sydkajen 2, 4., 5800 Nyborg

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456

Bestil fremvisning