Solgt

Liebhaveri ved vandkanten af Svendborgsund med egen bade-/bådebro

Denne kvalitetsrige, arkitekttegnede liebhavervilla i Vindeby har mange forcer. Ikke mindst vil beliggenheden betage enhver. Lader man således blikket vandre over panoramaet, toner det 180 graders view over Svendborgsund frem. Her nyder man også Svendborgs bybillede i horisonten, hvilket især bliver tydeligt med lysene i aftentimerne. På en klar dag har man udsynet til Skarø. Det hele opleves ude som inde som følge af den velanlagte, store grund og husets dygtige linjer, der sørger for et sammenhængende flow fra yderst til inderst. Velkommen til.

CW Arkitekter stod for at tegne huset, og efterfølgende har 2-Plan Huset A/S sørget for at få skitsernes vision virkeliggjort i 2013. Ingen kompromiser er foretaget, hvilket også med det samme ses, når man allerede fra vejen opdager det lange kig gennem huset med de blå bølger bagerst. Det skyldes ikke mindst, at vældige vinduespartier med skydedøre er valgt langs hele vandsiden, så grænserne udviskes. Dertil er naturen velintegreret i form af de smukke, olierede gulve i børstet eg, som virkelig kommer til deres ret i stuen. Denne ligger side om side med køkken-alrummet, der er præget af klinker, og begge steder fremstår med den uhindrede, direkte forbindelse til haven. Gulvvarme og Troldtekt-lofter fortsætter på tværs af rum og funktioner som en gennemført, rød tråd, der faktisk er gældende for hele hjemmet. Der er overalt lagt vægt på en eksklusiv, diskret og rustik stil.

Stilrent design fra HTH med hvide, elektriske højglansfronter uden greb, alt i eksklusive hårde hvidevarer og granitbordplader pryder i køkkenet med en enkelhed, der visuelt harmonerer perfekt med det idylliske baggrundssceneri. Bordplader af granit ses også i de to badeværelser fra Uno Form, som er tilknyttet hver sin soveafdeling. I den ene ende har man forældreresidensen, mens tre værelser oplagt til børn eller gæster er samlet i et afsnit for sig i modsatte ende. Der er virkelig god skabsplads til alle rum.

Ejendommen afrundes af et teknikrum, bryggerset, et viktualierum, et redskabsrum og den dobbelte garage på hele 95 m2. Man drager desuden fordel af jordvarme såvel som solceller, der stort set giver selvforsynende opvarmning af huset.

Et mindre havehus ligger helt unikt nær vandkanten på grunden, så man kan betragte solnedgangenes farvespil i vandoverfladen på helt tæt hold. Flere terrassemiljøer omkring villaen står også til rådighed, mens plænen sikrer nemt vedligehold.

Endelig vil man glæde sig over adressens nærhed til indkøb, som nås til fods, mens man kommer til skoletilbud og pasningsordning ved cyklens hjælp (ca. 1 km). Svendborgs hyggelige gågade, madsteder og havnemiljø er også tilgængeligt efter få minutter i bil.

Præstemosen 20, Tåsinge, 5700 Svendborg

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456