Fantastisk villa i Kerteminde

Maleren Johannes Larsen byggede i 1913 denne fine etplansvilla midt i Kerteminde til sin svigermor. I perioden 2020-2021 gennemgik herligheden en totalrenovering både inde og ude, og er senest blandt andet blev beriget med et nyt tegltag. Indenfor breder 195 m2 sig over en optimal planløsning bestående af et køkken/alrum, to stuer, fire værelser, to badeværelser samt et bryggers. Glæd jer også til at indtage de solrige terrassemiljøer og nyd nærheden til alt, hvad hjertet begærer.

Villaen bærer præg af gennemgående, kvalitetsmaterialevalg, store, lyse rum samt funktionalitet for familien.

Hjemmets hjerterum finder I i det lækre køkken-alrum, hvor et smukt HTH-køkken med messinggreb åbenbarer sig, som får følgeskab af en sildebensmønstret, egetræsbordplade og Vola-armatur i børstet messing. Det smukke, gennemgående, 22 mm sildebensparket leder jer videre ind i stuen, hvor et betagende lysindfald pryder.

Videre får I fire værelser, der alle er forsynet med indbyggede skabe. Værelserne ligger to-og-to og er tæt forbundet med villaens to badeværelser, der begge er udstyret med en naturinspireret gulvklinke samt Vola-armatur i messing. Boligen fuldendes af et praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Udenfor venter jer en hyggelig og rolig have, hvor I let finder jer til rette på en af de fine fliseterrasser. Herfra nyder I den overskuelige have, og inviterer til grillmiddage med venner og familie.

Ydermere kan denne skønne villa også bryste sig ved nærhed til alt, hvad hjertet begærer. I befinder jer blot to minutters gang fra en lækker badestrand, hvor ishusene tilgodeser jer på de varme dage. Derudover er Kerteminde by og det rige kulturliv lige om hjørnet, og her finder I både skole, pasningstilbud og indkøb. I når desuden Odense efter kun omtrent 20 minutters kørsel.

Strandvejen 49, 5300 Kerteminde

  • Lars Bjørk

  • Adm. direktør, & indehaver
  • T: 6613 9200
  • M: 4062 5456

Bestil fremvisning